dissabte, 17 de novembre del 2012

100 x 100 MANUALIDADES

Avui, amb la meva amiga Marta, hem anat a la inauguració d'una nova botiga de scrap, esdeveniment que sempre és de celebrar. Es tracta de "100 x 100 Manualidades" i ens ha agradat moltíssim. Té molt espai, gran varietat de productes, preus raonables... a més de altres avantatges que tenen previstos tals com targeta de fidelització, descomptes... I una altra cosa: no tancaran al migdia, cosa que és molt d'agrair. Pel final he deixat una cosa que per mi és molt, però que molt important, el tracte personal (no ens coneixiem d'abans) ha sigut molt molt agradable. Us animo a que us hi passeu i mireu. Val la pena.

Hoy, con mi amiga Marta, hemos ido a la inauguración de una nueva tienda de scrap, acontecimiento que siempre es para celebrar. Se trata de "100 x 100 Manualidades" i nos ha gustado muchísimo. Tiene mucho espacio, gran variedad de productos, precios razonables... además de otras ventajas que tienen previstas tales como tarjeta de fidelización, descuentos... Y otra cosa: no cerrarán al mediodía, cosa que es de agradecer. Para el final he dejado una cosa que para mí es muy, pero que muy importante, el trato personal (no nos conocíamos de antes) ha sido muy muy agradable. Os animo a que us paseis i mireis. Vale la pena.

100x100manualidades

3 comentaris:

  1. Hola Rosa, té molt bona pinta, podries dir-me on és aquesta botiga? M'hi agradaria passar-m'hi per veure què tenen.
    Gràcies!

    ResponElimina
  2. Mira, està a la Gran Vía Carles III 65, baixant des de la Diagonal (on està el Corte Inglés) a mà dreta i una mica més avall de la Clínica Dexeus. Espero que t'agradi (i no tinc cap comissió, eh?)
    Un petó

    ResponElimina
  3. Sempre surto als teus blogs... jajajaj... soc famosa!!!!! GRACIES!!!!
    Marta (Flon)

    ResponElimina